Join waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Septembererbjudande!

Avnjut din favoritdryck i stil i höst. När du köper Sjöstrands espressomaskin för kapslar under september månad får du ett set koppar på köpet! Välj mellan espresso och cappuccino.

Använd kod ”espressocup” / "cappuccinocup" i kassan.

Smakar gott, gör gott

100% ekologiskt, Fair Trade och klimatpositivt – kan man önska sig mer? Sjöstrands kapselkaffe både smakar och gör gott. Välj mellan espresso, lungo och espresso decaf – eller ta en av varje!

Det perfekta höstmyset

Varm choklad, cappuccino eller latte –mjölkskummaren klarar allt! Fixa perfekt skummad mjölk i vår snygga kanna, designad i rostfritt stål.

Fransk press? Ja tack!

Vår French press är stilrent designad för att passa alla hem och kök. Servera perfekt presskaffe direkt ur den snygga kannan.

Fri frakt över 500SEK

Få gratis frakt när du beställer för mer än 500SEK!

Tidlös design och hållbarhet

 

Sjöstrands grundidé är att sälja produkter med en tidlös design som ska hålla länge. Vårt kaffe är 100% ekologiskt, Fair Trade och klimatpositivt i komposterbara kapslar som är snälla mot naturen.

Sjöstrand grundades på Ingarö i Stockholms skärgård. Även om våra produkter idag säljs på många marknader runt om i världen, så finns vårt hjärta och vår inspiration i det svenska landskapet, närheten till det urbana storstadslivet och i vår entusiasm och hängivenhet för kaffe.

Tidlös design och hållbarhet
GRATIS FRAKT

För beställningar över 500 SEK

SNABB LEVERANS

Vi skickar inom 24 timmar

KAFFE PÅ KÖPET

Vid köp av espressomaskin

Vår design

Sjöstrands espressomaskin och mjölkskummare har en klassisk svensk design, helt i rostfritt stål. Den tidlösa designen och produkternas kvalitet är noga framtagna för att maskinerna ska hålla länge och passa in i många olika miljöer.

Sjöstrands ledord är hållbarhet, funktion och smak. Våra produkter är enkla att använda – med ett enkelt knapptryck får du en espresso precis som du vill ha den.

Sjostrand2807 kopia
Vår espressokapsel

Vårt kapselkaffe

Sjöstrand har tagit fram en egen kaffeserie med en nordisk rostingsprofil, där vi blandat de finaste arabicabönorna från bland annat Peru, Mexiko, Honduras och Indonesien. Kaffet är 100% ekologiskt och Fairtrade-certifierat - ett mellan till mörkrostat kaffe, fylligt med lite eller ingen beska.  Underbart god och väldoftande espresso som du gör själv på ca 30 sekunder.
Med denna kaffeserie är Sjöstrand först i världen med ett klimatpostivt kapselkaffe. Märket för klimatpositivt är en symbol för att visa att Sjöstrand kompenserar för mer koldioxid än vad som släpps ut från böna till kopp. Detta görs bland annat genom att plantera träd som binder och lagrar koldioxid.
Vår kapsel är komposterbar, lufttät och bevarar kaffets alla smaker i mer än 12 månader. Det är en viktig innovation – både när det gäller kaffets kvalitet och den framtida miljön för kommande generationer. Använda kapslar läggs bland matavfallet eller slängs bland vanliga hushållssopor.
Sjöstrand Coffee’s kapsel är kompatibel med de allra flesta Nespresso®maskiner som finns på marknaden.