Join waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Influencer of the month – Julia Khouri

Julia is one of Sweden’s biggest lifestyle bloggers, providing insights on interiors, rural life and beauty from a farm in Björstam, south of Stockholm, where she lives with her family, her chickens and her cats. Surrounded by forest and birdsong, winding gravel roads and knotty apple trees, with the sea nearby, Julia inspires us with her pictures and writing. A wonderful blend of the white, the old, the new and the exquisite.

We’re proud to declare Julia one of Sjöstrand’s influencers because, like us, she loves interior design, sustainability, green thinking and anything that adds beauty to the world. Julia’s blog is 10 years old this year, and to celebrate we’re giving all her readers a 10% discount on a coffee machine. All you have to do is enter the code: juliak2017 at checkout.

Read Julias blog here: http://juliak.nu/

Photos: Julia Khouri

Månadens influencer – Julia Khouri

På en gård i Björsta söder om Stockholm bor Julia, en av Sveriges största livsstilsbloggare med fokus på inredning, livet på landet och skönhet, tillsammans med sin familj, höns och katter. Med skogen intill, fågelkvitter, havet inom räckhåll, slingriga grusvägar och knotiga äppelträd inspirerar Julia oss med hennes bilder och texter. En salig blandning av vitt, gammalt, nytt och dyrt.

Vi kan stolt berätta att Julia är en av Sjöstrands influencers just för att hon precis som vi älskar inredning, hållbarhet, miljötänk och allt som är vackert. Julias blogg fyller 10 år och det firar vi såklart med att ge alla hennes läsare 10% rabatt på en kaffemaskin. Det enda som  behövs göras är att uppge koden: juliak2017 i kassan.

Läs Julias blogg här!

Photos: Julia Khouri