Sjöstrand Coffe

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

 

Sjöstrand gör co-branding med
GRIND Coffee Roasters Ltd

Vi är så glada att få berätta om vårt senaste samarbete som är ett co-branding med det brittiska varumärket GRIND, ett Londonbaserat företag som driver ett större antal kaféer och restauranger där kaffe från det egna rosteriet serveras och de säljer även sitt omtyckta kaffe i den egna webshopen. GRIND har snabbt blivit ett starkt varumärke med många lojala kunder och är även en global leverantör till Soho House & Co:s medlemsklubbar och hotell.

Vi är otroligt stolta över att få samarbeta tillsammans med ett så starkt varumärke som GRIND. En förutsättning för detta samarbete har varit våra delade värderingar, inte minst när det gäller fokus på miljö och design. Vi ser även stora synergier i våra konsumentmålgrupper, säger Cecilia Hjertzell, VD på Sjöstrand Coffee Concept.

Samarbetet är ett co-branding där GRIND kommer att sälja Sjöstrands espressomaskin, mjölkskummare och franska press under varumärket GRIND by Sjöstrand.

“Vi är otroligt glada över att lansera GRINDs första kaffemaskin för kapslar i samarbete med Sjöstrand. Våra kunder har efterfrågat en maskin sedan vi började sälja våra komposterbara kapslar, så det är fantastiskt att nu kunna erbjuda en så vacker produkt i samarbete med ett varumärke som vi har så mycket gemensamt med. Maskinen kommer att vara en central del av ekosystemet GRIND at Home som är under utveckling”, säger David Abrahamovitch, grundare och VD på GRIND.


GRINDS försäljning kommer att starta under oktober 2020.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå