Sjöstrand Coffe

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

Vi introducerar tre nya espresso-sorter!

Vi är stolta över att ha lanserat tre nya smaker i vår espresso-serie. Två single origin och ytterligare en efterlängtad lungo finns nu i sortimentet. Vårt 100 % ekologiskt odlade kaffe är förpackat i en hemkomposterbar kapsel – något vi var de första i världen att introducera på marknaden.

N°7 Ethiopian Sidamo Single origin är ett mellanrostat, lagom fylligt kaffe med toner av mörk choklad, citrus och körsbär. Perfekt som en espresso!

N°8 Lungo by Sjöstrand är en kapsel speciellt framtagen för lungo. Den är mörkrostad, intensiv och har toner av mörk choklad. Dricks bäst precis som den är, i en lite större kopp än espresso.

N°9 Colombian Single origin har rika noter av karamelliserat socker. Gör sig utmärkt som espresso, eller för cappuccino och latte. Helt enkelt en kapsel för den som vill variera sitt kaffe!

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå